Wie zijn wij?

Team Downtown Fitlab

Meet our professionals

Wij geloven dat onze manier van aanpak jou kan ondersteunen om de beste versie van jezelf te creëren. Met een staf bestaande uit de meest elite trainers in de branche, en een faciliteit uitgerust met ultramoderne apparatuur, ligt onze primaire focus bij het aanleren van gezond en effectief bewegen. Wij bieden jou de mogelijkheid om te trainen en herstellen als een échte topsporter. Daarnaast stellen wij ook hoge eisen aan onze klanten, namelijk; jouw mentaliteit wordt onder de loep genomen. Het gaat erom dat je verandert op verschillende aspecten in het leven. Uiteindelijk is het jouw houding en inzet die de voortgang bepaalt.

Rafael Rocha

Personal trainer & Lifecoach

Charlotte Snelders

Fysiotherapeute

Dimitri Ramman

Biomechanica specialist

Sjoerd Priveé

Personal Trainer & Sportdiëtist

Amiël Lacroes

Sportmasseur & Personal Trainer

Goal Oriënted

Jouw succes staat gelijk aan ons succes en dat nemen we erg serieus! Onze met passie gedreven coaches geven alles om jou zo efficiënt mogelijk naar jouw persoonlijke top te begeleiden. Met onze kennis weten wij wat er nodig is om jouw doel(en) te realiseren. Wij snappen echter ook dat veel factoren van invloed zijn op het behalen van een zo goed mogelijk resultaat. Onze coaches staan voor je klaar vanaf de eerste stap bij ons in de faciliteit.

Testen & Meten

“Verbeter je prestaties met precisie”

Wanneer je als klant bij ons binnenkomt, testen we eerst een aantal belangrijke aspecten.

Zodra het gaat om prestatiemeting, is er geen ruimte voor fouten. Bij Downtown Fitlab begrijpen we het belang van accurate, betrouwbare data. Daarom hebben we onze methode ontworpen op basis van de hoogste specificaties.

Met deze gegevens kunnen wij nauwkeurig de oefeningen en trainingsschema’s opbouwen gericht op jouw data. Betrouwbare gegevens maken het verschil bij het monitoren en analyseren van jouw prestaties.

Hoe ziet een test bij ons eruit:

  1. Jouw lichaamscompositie wordt opgemeten (je spier-en vetmassa ratio)
  2. Jouw stofwisseling wordt bepaald, zowel in rust als in inspanning
  3. Statische houding wordt geanalyseerd
  4. Dynamische bewegingsapparaat wordt getest en beoordeeld.

Wij meten jouw voortgang met regelmaat. Het consistent blijven monitoren van jouw voortgang zorgt ervoor dat je zowel mentaal als fysiek écht progressie kunt boeken.

Bij Downtown Fitlab zal je constant worden geprikkeld om het beste uit jezelf en de training te halen.

Expertise

Onze professionals beschikken over de juiste wetenschap en zijn didactisch vaardig om jouw persoonlijke traject te begeleiden naar het einddoel.

Mede dankzij onze veelzijdige expertise hebben wij al vele topsporters van verschillende takken mogen begeleiden. Onder andere hebben we professionele voetballers, (kick)boksers, hockeyspelers, snowboarders en tennissers aan ons weten te binden. Daarnaast begeleiden wij ook drukke ondernemers en revaliderende (top)sporters.

Onze expertise maakt het mogelijk om een ieder te trainen, ongeacht het niveau en de omstandigheden. Wij blijven onszelf ontwikkelen op gebied van psychologie, voedingsleer, gedragswetenschap en bewegingsleer. Alle opgedane kennis passen wij meteen toe en dit vertaalt zich in de praktijk tot de meest efficiënte trainingen.

Ambiance

Plezier ervaren in wat je doet. Dat geldt zowel voor onze sporters als voor onze trainers. Bij ons train je in een ongedwongen en motiverende sfeer en bereik je op een plezierige manier jouw doelen. Ver weg van de drukte van de reguliere sportschool waardoor je niet zal worden afgeleid, maar je volledig kunt focussen op de training. Onze klanten bestaan uit mensen die hard werken & elkaar stimuleren.

Hygiëne

Wij zijn ons ervan bewust dat een schone ruimte erg belangrijk is. Daarom doen wij er alles aan om het schoon te houden. Naast het schoonhouden van de apparatuur, de douches en andere ruimtes, bieden wij onze sporters ook goede faciliteiten aan om na het trainen zichzelf op te frissen. Klanten kunnen daarnaast vrij gebruik maken van douche- en huidverzorgingsproducten.