Terug naar 'Wie zijn wij?'

Sjoerd Priveé

Personal Trainer & Sportdiëtist

Als sportdiëtist en personal trainer richt Sjoerd zich op iedereen die zich wil ontwikkelen op gebied van leefstijl en sportprestaties. Zijn hoge dosis aan passie en opgedane kennis in de sportbranche maken hem als trainer succesvol om het beste uit de mens te halen. Onlangs is hij begonnen als voedingsdeskundige voor de gehele jeugdafdeling bij de Rotterdamse Topclub Feyenoord.

Sjoerd is daarnaast gecertificeerd sportinstructeur (Fitnesstrainer A) en personal trainer. Hij begeleidt sporters op alle niveaus, in het bijzonder voetballers, duursporters en sportschoolbezoekers. Daarbij neemt hij eerst het voedingspatroon van de klant, rustpatroon en werkpatroon in kaart. De discipline van de klant wordt getoetst en op de proef gesteld. De balans tussen een juiste voedingspatroon, trainingsschema en rustmomenten resulteren in voortgang en positieve verandering.

“Ik ben een persoon die rust uitstraalt en een relax karakter heeft. Dat zegt echter niets over de afspraken die wij samen maken en nakomen om het gewenste resultaat te behalen. Want zonder commitment kom je er niet. Ik probeer samen met mijn klanten te achterhalen hoe en waar de balans verstoort is zodat we een plan van aanpak kunnen maken. Ook maak ik ze bewust van de basisregels voor een gezond lichaam. Superfood en supplementen zijn een hype tegenwoordig. Veel supplementen heb je nodig, maar welke zijn dat en wanneer? Het is heel belangrijk om te weten wat je inneemt en waarom. Vaak kan je al super veel resultaat behalen als je teruggaat naar de basis; genoeg rust en regelmatig en gevarieerd eten.”

Boek een gratis proefles bij mij