Terug naar 'Wie zijn wij?'

Rafael Rocha

Personal trainer & Lifecoach

Sinds 2008 is Rafaël werkzaam in de fitnessbranche als personal trainer en lifestylecoach. Met inmiddels meer dan 10 jaar ervaring heeft hij menig topatleten geholpen hun volledige potentieel te bereiken. Als bedenker en oprichter van Downtown Fitlab wilde hij een faciliteit opzetten en een methode ontwikkelen die atleten meer te bieden heeft dan alleen fysiek te trainen.

“Physical strength will get you to the start, but mental strength will get you through the finish line”.

Door het implementeren van herstel in zijn trainingen en het heropvoeden van bewegen vanuit de basis, zorgen ervoor dat zijn klanten leren begrijpen hoe zij efficiënt kunnen verplaatsen in verschillende richtingen. Deze vaardigheden zorgen voor hun motorische groei én vormt de basis voor alle verdere ontwikkeling binnen zijn programma. Verder voert hij druk uit op jouw mentale weerbaarheid; het leren vasthoudhouden van jouw focus en leren het omgaan met tegenslagen. Kortom een lichaam én geest dat veerkrachtig genoeg is tijdens de inspanningen en prestaties in het (werk)veld.

Rafaël is afgestudeerd als kracht- en conditioneringsspecialist. Zijn creatieve benadering van functioneel trainen heeft hem tot één van de meest erkende trainers in de branche gemaakt. Zijn doeltreffende aanpak staat bekend om stabiliteit en prestaties te integreren in de programma’s die hij ontwerpt voor zijn klanten. Andere troeven binnen zijn vermogen liggen bij het ontwerpen van blessurepreventieve functionele trainingen.

“Als personal trainer en lifestylecoach begeleid ik jou naar een gezonde en fitte leefstijl. Een leefstijl waarbij niet alleen het lichaam wordt getraind maar ook je mentale weerbaarheid (jouw ‘mindset’) op de proef wordt gesteld. Ik geloof dat een sterke ‘mindset’ het succes van je doel bepaalt. De belangrijkste reden om met mij als personal trainer aan de slag te gaan, is het resultaat. Het woord ‘personal’ zegt alles, het gaat om een individuele aanpak die ervoor zorgt dat jij jouw eigen doelen realiseert. Dat lukt in de meeste gevallen niet met het uitvoeren van standaard routines in de sportschool. Die handelswijze leidt bij veel mensen vaak eerder tot stress en frustratie, dan tot een vitaal en sterk lichaam vol energie. Personal Training of Small Group Training biedt daar de ideale oplossing voor die wél leidt tot succes.”

“Als Personal Trainer zorg ik voor de juiste balans tussen het sterker maken van jouw lichaam en toedienen van mentale prikkels voor je geest. Want, een sterke en gezonde geest leeft in een gezond lichaam.”

Boek een gratis proefles bij mij