Terug naar 'Wie zijn wij?'

Dimitri Ramman

Biomechanica specialist

Afgestudeerd als ‘Mens en Techniek/Bewegingstechnoloog’ vervult Dimitri een belangrijke rol binnen ons team. Als biomechanica specialist van onze faciliteit zorgt hij ervoor dat de methoden die worden gebruikt tijdens onze dagelijkse trainingen bij DOWNTOWN FITLAB,  gebaseerd zijn op het meest recente onderzoek op het gebied van medische, biomechanische en sportwetenschappen. Hij zorgt er ook voor dat onze trainers actueel en bekwaam blijven in het analyseren van de statische en dynamische houdingen van onze klanten. Daarbij pas hij algemene bewegingspatronen en sport specifieke bewegingen toe om optimale uitlijning van het skelet, geschikte spierlengtespanningsrelaties en biomechanische efficiëntie te verzekeren.

Dimitri heeft ook ervaring in het beoefenen van Crossfit en het verzorgen van Crossfittrainingen bij Downtown Fitlab. Een mooie aanvulling aan zijn jonge carrière binnen de sportbranche. Dat belooft wat voor de toekomst!

“Ik kan niet wachten om jou te helpen er geweldig uit te zien, je fit en in harmonie te voelen met je lichaam. Hier op Downtown Fitlab train ik mijn klanten in een omgeving waar in ik alle aspecten binnen fitness op kan gaan.

Mijn naam is Dimitri Ramman en ik vind dat elke reis naar een gelukkig, bekwaam en zelfverzekerd lichaam uniek is. Het draait vaak om een ​​mix van verschillende disciplines om daar te komen. Denk daarbij aan krachttraining, cardiovasculaire conditionering, posturele correctie, rehab & prehab, yoga, meditatie, voedingstherapie en lifestyle coaching. In uw intake houd ik rekening met jouw specifieke omstandigheden en schrijf ik een persoonlijke trainingsoplossing voor naar jouw behoeften”

Boek een gratis proefles bij mij