Terug naar 'Wie zijn wij?'

Charlotte Snelders

Fysiotherapeute

De waardevolle samenwerking tussen TIM Fysio en Downtown Fitlab is begin 2018 ontstaan. De fysiotherapeute die vanuit TIM Fysio in Downtown Fitlab de behandelingen verzorgd is Charlotte Snelders.

Een ieder kan voor vragen, advies of behandelingen bij ons terecht. Plan een intake in via de website of neem telefonisch contact op met Charlotte Snelders via het telefoonnummer 0628434508.

“Mijn naam is Charlotte Snelders en werkzaam voor T.I.M. Fysiotherapie op verschillende locaties. Een van die locaties is Downtown Fitlab. Het fijne hieraan is dat de accommodatie is ingericht met diverse innovatieve apparatuur die kunnen helpen bij het behandelen van klachten of blessures. Daarbij is er ook een behandelkamer waar ik in alle privacy de klanten kan behandelen. Met veel trots, plezier en motivatie behandel ik sporters en niet-sporters bij blessures, pijn of beperkingen. Het werken met diverse patiënten en vraagstukken is wat het vak fysiotherapie zo leuk en afwisselend maakt. De bijdrage die ik daarbij kan leveren voor jonge sporters, ouderen en minder valide mensen, geeft mij enorm veel voldoening. Met mijn luisterend oor, kennis en ervaring help ik patiënten meer dan graag om van hun klachten af te komen, of te verminderen.”