Terug naar 'Wie zijn wij?'

Bani Kamrani

Personal Trainer

Kort na haar studie te hebben afgerond als diëtiste aan de Hoge School in Den Haag besloot Bani om achter haar passie voor sport te gaan en dit te combineren met voeding. In 2018 is zij begonnen met haar personal training carrière, waarbij ze elke dag haar werk als personal trainer en diëtiste met plezier weet te combineren. Bani is naast fysieke trainer bij Downtown Fitlab ook werkzaam als diëtist voor het Arbo Centrum bij de gemeente Den Haag.

Zelfontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom is zij momenteel bezig om haar competenties verder uit te breiden tot sport diëtiste. Op deze manier worden onze klanten voorzien van de nieuwste technieken en wetenschappen. Door het creëren van bewustwording over het belang van de juiste voeding en gezond bewegen probeert zij haar klanten zo optimaal mogelijk te begeleiden. Wij geloven dat de combinatie van deze twee factoren zeer belangrijke invloeden kunnen uitoefenen op de gezondheid van onze klanten. Hierbij wordt zowel het lichamelijke als het mentale aspect getest en geoptimaliseerd. Een goede intensieve begeleiding is fundamenteel voor het behalen van succes tijdens een traject, hierin is Bani een echte expert. Haar passie tijdens het geven van trainingssessies in combinatie met het ontwikkelen van functionele trainingen zorgt voor het behalen van succes. Verder ligt het creëren van een veilig en fijn gevoel bij haar klanten binnen haar capaciteiten.

“Train uit je comfortzone, maar blijf binnen je blessurelimiet. Ik zal je micro-fysieke prikkels geven en jij zult veel gedragsverandering en permanente fysieke resultaten bereiken.”

Boek een gratis proefles bij mij