Circuit training

Ben jij klaar om er helemaal voor te gaan?

Verandering is wat we willen zien. Verbetering in conditie, kracht, snelheid, coördinatie én flexibiliteit. De circuittrainingen variëren in samenstelling en lengte om deze verbeteringen te realiseren. Bij sommige trainingen voeren we de oefeningen gecontroleerd en langzaam uit ‘time under tension’ en zit de focus meer op kracht. Bij andere trainingen draait het om zoveel mogelijk herhalingen te maken binnen een bepaalde tijd. Een circuittraining voer je dikwijls alleen uit, maar soms heb je een buddy of werk je in teams. Dan pushen jij en je partner(s) elkaar om samen alles te geven, zo vaak en zo snel jullie dat kunnen.

Een les bestaat altijd uit een functionele warming up om blessures te voorkomen. Daarna volgt de kern van de les met verschillende conditionele en kracht oefeningen. Om de schade die we tijdens de training hebben opgelopen beperkt te houden, doen we aan het eind van de les flexibiliteitsoefeningen als cooling-down.

Trainingsmaterialen die we gebruiken tijdens trainingen zijn onder andere; Dumbbells, Battle Ropes, Kettlebells, Trainingsslee, Barbells en nog veel meer!

Voordelen

  1. Je boekt sneller resultaat
  2. Je krijgt een gespierd en atletisch lichaam
  3. Je metabolisme maakt overuren, je verbrandt uren na de work-out nog extra calorieën
  4. Train samen met een gemotiveerd team op je eigen tempo

Het EPOC trainingseffect betekent dat je nog uren na de training calorieën verbrandt.

BRONZE (Annually)

2x per week Classes - 1x per week Open Gym

€70,-
SEPA Incasso — automatisch verlengd

SILVER (Annually)

3x per week Classes - 2x per week Open Gym

€85,-
SEPA Incasso — automatisch verlengd

GOLD (ANNUALLY)

UNLIMITED Classes - UNLIMITED Open Gym

€95,-
SEPA Incasso — automatisch verlengd