Boxing Class

Everything doesn’t come for free, YOU HAVE TO FIGHT FOR IT!

Boksen is een tactische vechtsport waarbij inzicht, de coördinatie van voeten, ogen en handen, en conditie centraal staan.    

Het is een explosieve ervaring tijdens onze 60 minuten durende bokstraining. Een perfecte mix van standaardtechnieken, uithoudingsvermogen en krachttraining. Deze kleinschalige les is ontworpen om grenzen te verleggen, boksvaardigheden te ontwikkelen en je coördinatie te verbeteren. Daarbij werk je ook aan je mentale focus. Boksen geeft je zelfvertrouwen en een sterk en mooi lichaam.

 

De les is zowel voor beginners als gevorderden. Als beginner maak je kennis met de basistechnieken van boksen, leer je hoofdbewegingen te maken en word je voetenwerk getraind. De gevorderde bokser word uitgedaagd met geavanceerdere combinaties, zwaarder conditiewerk en complexe vaardigheden.

Mentale en emotionele voordelen

Boksen is een goede manier om van stress en angsten af te komen. Het helpt je te focussen op iets heel anders dan datgene wat jou op dat moment zoveel stress bezorgt. Tijdens het sparren vindt er onderlinge interactie plaats, iets wat veel mensen tegenwoordig missen in het dagelijkse leven.