Personal Training

Behaal jouw persoonlijke doelstelling!

Ontdek jouw maximale kracht, vergroot je longcapaciteit of verbeter je snelheid & coördinatie. Het kan allemaal!

Personal training bij Downtown Fitlab is één van de meest effectieve manieren van trainen en staat garant voor optimaal resultaat. Samen met één van onze professionals werk je aan het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen. Tijdens het intakegesprek kijken we naar jouw werkintensiteit, voedingsgewoontes en sportverleden. Aan de hand van deze factoren stellen we een persoonlijk plan op. Als laatste stap wordt je lichaamscompositie opgemeten, je houding geanalyseerd én je dynamische bewegingsapparaat getest en beoordeeld. Ons vertrekpunt staat vast, op naar de top!

Het is op consistente basis belangrijk om je beste performance te geven. Op deze manier kun je maximale resultaten genereren en jezelf zowel mentaal als fysiek uitdagen. Downtown Fitlab heeft daarom een aanpak ontwikkeld waarmee wij jou stap voor stap begeleiden naar een houdbare & gezonde levensstijl. Daarbij krijg je 100% individuele aandacht en werken we samen voor het behalen van het beste resultaat. Dit doen we onder andere door je de belangrijkste principes van voeding en fysieke training bij te brengen. Wij willen graag dat je begrijpt waarom we doen wat we doen. Alles heeft namelijk een plaats en tijd voor de op dat moment specifieke reden. Deze kennis kun je vervolgens altijd op jezelf toepassen, ook na onze samenwerking. Je investeert dus in jezelf!

Personal Training 1:1

Werk jij graag individueel met een coach aan jouw doelen? Dan is personal training de geschikte vorm van begeleiding voor jou. Omdat iedereen anders is, hebben wij geen standaard traject. Dus ongeacht wat jouw beginsituatie is, werken we samen in een rustige en stimulerende omgeving. Daarnaast is onze volledige coaching gebaseerd op het realiseren van het beste resultaat.

Small Group PT 1:2 1:3

Wij snappen dat Personal Training niet voor is iedereen weggelegd. Small Group PT is daardoor een goed alternatief en kan een uitkomst bieden voor jou en je partner(s). Samen trainen kan leuk zijn en extra motivatie geven om de beoogde resultaten sneller te behalen. Heb jij met iemand een soortgelijke doelstelling en wil je daar samen aan werken? Dan is Small Group training écht iets voor jou. Binnen Small Group PT werk je intensief samen met een personal trainer en je groepsleden, tegen lagere individuele kosten.

Intake

In een vrijblijvend adviesgesprek helpen wij je graag om een plan samen te stellen hoe we samen jou doelen gaan bereiken. Tijdens dit gesprek kun je jouw wensen kenbaar maken en je ervaringen uit het verleden met ons delen.

Vraag via onderstaand formulier een intakegesprek aan!